Kvæfjordrennet 2017

Postet av Roar Martin Røkenes den 19. Feb 2017

Så var Kvæfjordrennet avviklet for denne gangen. Årets utgave, det 31. i rekka, ble av den mer uvanlige typen sett med arrangørblikk. Langvarig mildvær og regn med overvann og åpne elver i forkant gjorde at alternativ trasè måtte benyttes. Det ble likevel ei grei løype på 8,5 km som ble gått 2 eller 3 ganger og som mange deltakerne var fornøyd med. Langt verre var det at tidtakersystemet som på mange tidligere arrangementer har gjort en sikker og god jobb, men som denne gangen sviktet oss. Heldigvis hadde vi et bra backupsystem som sørget for at alle (tror vi) fikk riktige tider. Stor takk til de som bemannet tidtakerbua og det øvrige mannskapet i arrangørstaben. Når alt gikk godt til slutt må vi vel som arrangører si oss fornøyd med årets utgave av Kvæfjordrennet som ble fullført av 134 store, små, unge og litt eldre deltakere.
Kjappest av damene var nok en gang Berit Anne Reinås med 1.39.13 fra Fjell Skilag og Magnus Vesterheim fra arrangørklubben som la samtlige solid bak seg med 1.14.25.

Kvæfjord IL skigruppa vil gjerne takke alle som deltok og alle som bidro til at det tross alt ble en fin dag i Kvæfjordmarka. Resultarer finner du har


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline