Hovedstyret for Kvæfjord IL

Fra venstre ser dere Lise-Lotte Elde, styremedlem og i tillegg leder av Kvæfjord Idrettslag Fotball Allianse, Line Alea Hunstad, kasserer og leder av friidretten, Jan Meyer, leder av hovedlaget. Mikkel-Per Sara, nestleder og Hanne Marit Fagerli, styremedlem.

Dette er en flott gjeng som jobber godt sammen. Det er viktig at hele laget står samlet og utvikler gode relasjoner mellom de ulike idrettene som er representert i Kvæfjord Idrettslag. Sammen blir vi sterke.

Kvæfjord Idrettslag ønsker at alle kvæfjæringer i alle aldre blir medlemmer av laget. Det koster 100 kr pr. år for alle å være medlem i Idrettslaget.

Vi trenger navn- fødselsdato og år og adresse + e-postadresse. Jeg legger dette inn på klubbadmin. Så får dere melding om betaling på e-post.

Ta kontakt med Jan.Meyer2015@outlook.com eller på telefon 92 46 36 61//77 09 37 47.