Hovedstyret for Kvæfjord IL

Dette er styret i Kvæfjord idrettslag.

Fra venstre står Jan Meyer, leder, Cecilie Steiro Jakobsen, styremedlem, Hans-Ove Jensen, styremedlem, Line Alea Hunstad, kasserer og leder i friidrettsgruppa, Mikkel-Per Nilsen Sara, nestleder. I tillegg møter:

Tina Laurila,               1. vara og leder av håndballgruppa

John Kristian Stoltz,   2. vara og leder av fotballgruppa

Robin Aakvik,            3 vara

Brynjar Wikeland,      leder i orienteringsgruppa

Bodil Røkenes,            leder i skigruppa.

Organisasjonsnr. 884030552

Dette er en flott gjeng som jobber godt sammen. Det er viktig at hele laget står samlet og utvikler gode relasjoner mellom de ulike idrettene som er representert i Kvæfjord Idrettslag. Sammen blir vi sterke.

Kvæfjord Idrettslag ønsker at alle kvæfjæringer i alle aldre blir medlemmer av laget. Det koster 100 kr pr. år for alle å være medlem i Idrettslaget.

Vi trenger navn- fødselsdato og år og adresse + e-postadresse. Jeg legger dette inn på klubbadmin. Så får dere melding om betaling på e-post.

Ta kontakt med Jan.Meyer2015@outlook.com eller på telefon 92 46 36 61//77 09 37 47.