Flyktninger fra Ukraina

Postet av Roar Martin Røkenes den 16. Mar 2022

Kjære sambygdinger! Vi på mottaket registerer et stort og rørende engasjement for å bidra i forbindelse med flyktningene vi skal ta i mot fra den 22. mars. Her er litt mer konkret informasjon om hvordan du kan bidra:

Vil du hjelpe til å gjøre klart på mottaket mellom nå og 25. mars? Registrer deg gjennom Kvæfjord frivilligsentral sine nettsider, og så kommer mottaket til å kontakte deg direkte for å avtale hva som kan passe når. https://kvefjord.frivilligsentral.no/ (skriv gjerne i kommentarfeltet hva du kan bidra med, og når). 

Vi venter i hovedsak kvinner og barn, samt gutter under 16 og menn over 60. Ting vi tar imot i første omgang: Klær. Hele og pene, vasket, pakket og sortert etter størrelse. Merkes godt.   Barneleker, spill, puslespill, uteleker og hobbyartikler for alle aldre. Bamser og tøyleker må være vasket. Gardiner. Må hjelpe på å få stengt ute lyset og passe til oppheng: kirstang, oldemorstang eller vaier, må kunne tres rett på. Rene og klare til bruk. Små møbler (stoler, nattbord, små stuebord/spisebord til 4). Obs: større møbler som sofaer må godkjennes før levering, send gjerne bilder på kontaktinformasjon under. Klær, møbler og utstyr kan leveresi Markveien 4, på det gamle legesenteret på Borkenes.Torsdag 17. mars mellom 14:00 og 18:00 - Lørdag 19. mars mellom 11:00 og 16:00 - Søndag 20. mars mellom 11:00 og 16:00. Vi ber om at dere ikke gir oss ting som er utslitt, ødelagt eller ikke står på lista i denne omgang. På sikt vil det så klart også bli aktuelt med felles aktiviteter - det tar vi senere :)  Spørsmål angående frivillig arbeid og donasjoner kan rettes til Elise på elise.hammari@kveiendom.no eller Hanne på frivilligsentralen - frvkvefjord@gmail.com 

 Elise Hammari Fritidskoordinator - Kvæfjord mottak - 46823177Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Roar Martin Røkenes